Na konci května se kácí máj

Kácení máje se již u nás stalo tradicí a na tutot akci se všichni dlouho těšíme. Letos jsme si připravili bohatý program, který uvedl svým bubnováním tambor. V úvodním průvodu se představili všichni účinkující. Děti ze ZŠ Butovická si pod vedením skvělé paní učitelky Myškové připravily vystoupení starých tanců a písní ze Studénky. Své umění předvedly mažoretky z Bílovce a děti z taneční skupiny PUSA. Do Domova pravidelně dochází paní Kamila se svým pejskem Corym a nyní nám předvedli několik triků. Ani pracovníci nezůstali stranou, nacvičili si pár lidových tanců a písní. Celým odpolednem nás hudebně doprovázel pan Piskoř se svou harmonikou. Děti se mohly povozit na poníkovi, se kterým za námi přišla naše dobrovolnice Kristýnka. Program jsme zakončili pokácením májky. Pak jsme si mohli společně zazpívat, popovídat se svými blízkými a dát si něco dobrého. Všechny nás potěšilo, že za námi přišli i bývalí pracovníci a rodiny již zemřelých uživatelů. Moc děkujeme všem, kteří se spolupodíleli na krásném dni a těšíme se zase za rok.

Najdete nás

Projekty Charity Studénka jsou realizovány s finanční podporou města Studénky, Moravskoslezského kraje a nadace Olgy Havlové.

DĚKUJEME