Plníme přání seniorům

Dny relaxace a krásy v Domě pokojného stáří

Na jaře letošního roku jsme se přihlásili do projektu firmy Sodexo “Plníme přání seniorům“.

Cílem tohoto projektu je zlepšování kvality každodenního života seniorů prostřednictvím plnění jejich přání.

Přání našich seniorů jsme nazvali: „Dny relaxace a krásy v Domě pokojného stáří“. Naše přání bylo vybráno mezi finalisty. Od 15. 4. do 30. 6.2016 proběhla veřejná sbírka tohoto projektu. Dárci mohli finančně přispět jakoukoliv částkou. Firma Sodexo ke každému vkladu přidala stejnou finanční hodnotu. Celková částka na splnění našeho přání byla 6 050 Kč. Peníze jsme obdrželi a nyní bylo na nás zorganizovat relaxační den přímo v Domově sv. Anny. K tomu došlo ve čtvrtek 6.10.2016. Do Domova jsme pozvali profesionální kosmetičku, pedikérku a masérku. V tento den naši senioři zažili něco, co je běžné pro jejich děti, vnuky či pravnuky. Užili si masáž obličeje a ošetření pleti, pedikúru, masáž nohou a rukou. Mohli relaxovat při masáži zad a to vše přímo v Domově u příjemné hudby. Odpočinulo si jejich tělo i duše. Děkujeme dárcům, firmě Sodexo a odborným pracovnicím, díky nimž jsme mohli tento den připravit.

Najdete nás

Projekty Charity Studénka jsou realizovány s finanční podporou města Studénky, Moravskoslezského kraje a nadace Olgy Havlové.

DĚKUJEME